Virksomhedsprofil

Boutique D’or er en juvel- og urbutik beliggende i Kgs. Lyngby, ejet af Jesper Meyer. Butikken er kendt for sit brede udvalg af smykker og ure samt sin ekspertise inden for branchen.

Udfordring

Boutique D’or havde tidligere oplevet udfordringer med kassesystemer, der krævede tilkøb af mange tillægsmoduler for at fungere optimalt. Dette skabte en unødvendig kompleksitet og administration i butikkens daglige drift. Branchen stiller særlige krav, f.eks. til prismærker, som krævede en systemløsning, der kunne leve op til disse specifikationer. Jesper Meyer ønskede en løsning, der kunne integreres med butikkens eksisterende systemer uden at skulle bruge tid på unødvendige forklaringer og komplicerede opsætninger.

Løsning

Boutique D’or valgte No.1 Retail kassesystem, som har en brancheløsning skræddersyet til guldsmede- og urbranchen. En vigtig faktor var den personlige relation til Heini, systemets leverandør, som har dyb indsigt i branchen. No.1 Retail kassesystem leverede en samlet løsning uden behov for mange tillægsmoduler. Systemet kunne integreres med økonomisystemer og andre platforme, hvilket forenklede driften betydeligt.

En afgørende funktion var Leverandørdatabasen. Jesper Meyer udtaler:  

“Leverandørdatabasen er en del af No.1 Retail’s brancheløsning og den gør virkeligt hverdagen nemmere i butikken.

Jeg har ca. 25.000+ varenumre og derfor kunne opdatering af priser og oprettelse af varer virkeligt være en tidsrøver.

Men det er det ikke med leverandørdatabasen. Med meget få klik kan jeg f.eks. opdatere mine prismærker og automatisk få opdateret priserne i min webshop.

Det sparer mig for meget administration.”

Jesper Meyer

Fordele og resultater

Med No.1 Retail har Boutique D’or opnået flere fordele:

  • Integration på tværs af systemer: Alle systemer – fra kassen til webshop og kundeklub – arbejder sammen. Det har minimeret fejl og reduceret den administrative byrde.
  • Effektiv prisopdatering: Leverandørdatabasen gør det let og hurtigt at opdatere priser, både i butikken og online, hvilket sparer tid og reducerer risikoen for fejl.
  • Forbedret kundeservice: Muligheden for at håndtere alt fra ét sted, uanset om det er i kassen eller på kontoret, har forbedret købsoplevelsen for kunderne. For eksempel kan en kunde tilmeldes kundeklubben ét sted, og alle data synkroniseres automatisk på tværs af systemerne.

Den afgørende forskel med No.1 Retail

No.1 Retail har vist sig at være den optimale løsning for Boutique D’or, da systemet er skræddersyet til guldsmede- og urbranchen og opfylder butikkens specifikke behov. Den personlige support har desuden været en stor styrke, da der altid er åben dialog om forbedringer og udvikling af systemet. Samlet set har No.1 Retail forenklet butikkens daglige drift og forbedret både arbejdsgange og kundernes oplevelse.