Vi har spurgt Uffe Jensen, ejer af Uffe Jensen & Co, hvorfor han valgte netop No. 1 Retail’s kassesystem til sine tøjbutikker.

Hvor længe har du brugt No.1 Retail kassesystem?

Jeg har anvendt No. Retail’s kassesystem siden juni 2021 og er yderst tilfreds.

Hvorfor valgte du No.1 Retail kassesystem?

Jeg ledte efter et kassesystem som levede op til vores krav og behov, uden det blev for avanceret. Kassesystemet skulle være overskueligt og nemt at anvende, og det skulle kunne integreres med vores nye regnskabssystem og lagerstyring.

Særligt i forhold til lagerstyrringen havde jeg nogle særlige krav, da systemet skulle kunne tale sammen på tværs af alle butikkerne. Samtidigt var prisen naturligvis også vigtig.

Jeg kendte Heini fra tidligere og han var god til at vejlede mig i forhold til valg af kasseløsning og nyt regnskabssystem. Faktisk må jeg indrømme, at det hele lød lidt for nemt, men det hele virker bare som det skal.

Kasseløsningen levede op til vores krav og prisen var den rigtige, så derfor faldt valget på No. 1 Retail’s kassesystem.

Hvilke fordele har No.1 Retail i forhold til tidligere kassesystemer?

Der er flere fordele ved kassesystemet.

Særligt vil jeg fremhæve, at alle vores butikker nu taler sammen og har fælles lagerstyring. Desuden er kassesystemet meget nemt at anvende, hvilket er en stor fordel når man har flere medarbejdere der skal vænne sig til det nye system.

Integrationen til vores regnskabssystem virker også upåklageligt og hvis vi en dag vil have en webshop, så kan systemet også klare det.

Oplever du at No.1 Retail salgsprocessen lettere?

Helt klart! Netop på grund af det integrerede lagersystem, kan vi med det samme se om vi har varen kunden efterspørger på lager i én af de andre butikker.

Det er både en fordel for kunden og for os, da vi kan afslutte salget og få varen hurtigt hjem til kunden. Det er både god kundeservice og godt for salget.

Hvordan oplevede du onboarding?

Som jeg nævnte tidligere, så lød det næsten for godt til det kunne være sandt, at vi direkte i kassesystemet kunne se lagerbeholdningen i de andre butikker, og ikke skulle ind i et andet system eller ringe rundt, men No. 1 Retail formåede hurtigt at få denne funktion til at fungere.

Da vi havde besluttet os for kassesystemet kunne vi bruge en del af vores gamle hardware, hvilket jeg også synes er en fordel. Selve onboardingen gik fint og kassesystemet blev sat op i alle 8 butikker på tre dage inklusiv undervisning.

Om Uffe Jensen & Co

Uffe Jensen & Co er en kæde af herretøjsbutikker, hvor der sælges moderigtigt tøj til mænd i alle aldre. Kompetent personale med mange års erfaring sætter en ære i at yde professionel og personlig service. Kundeoplevelsen er i højsædet for alle ansatte.