Vi har spurgt Verner Poulsen, ejer af VERNERS BILSYN APS, hvorfor han valgte netop No. 1 Retail’s kassesystem.

Hvor længe har du brugt No.1 Retail kassesystem?

Jeg har brugt kassesystemet i 6 måneder nu, og det virker upåklageligt.

Det er en fornøjelse at anvende systemet, og det er nemt at bruge. Løsningen fra No. 1 Retail har sparet mig meget administrationstid, og det er blevet væsentligt nemmere at ekspedere kunderne. Det er en fornøjelse!

Hvorfor valgte du No.1 Retail kassesystem?

Jeg havde fået tilbud på forskellige andre kassesystemer, men når alt kom til alt, kunne de ikke levere en god samlet løsning. Én leverandør, jeg havde møder med i et halvt år, forstod først vores behov efter lang tid, men derefter skulle de udvikle en masse, og så gik det hele i stå. Det var spild af tid!

Heini fra No. 1 Retail har jeg kendt siden 2007, så jeg kontaktede ham for at høre, hvad han kunne tilbyde. Heini kørte fra København til Viborg, og efter vores første møde havde han fuld forståelse for vores behov og hvilke funktioner, vi havde brug for, f.eks. rabatgrupper. Han kom med en komplet løsning bestående af No. 1 Retail’s kassesystem, inkl. dankortterminaler og integration til economic.

Hvordan oplevede du onboarding-processen?

Ved vores næste møde leverede og installerede Heini hele systemet, inkl. rabatgrupper, og han forlod os ikke, før systemet var kørende, og vi havde lært at bruge det. Alt blev håndteret på stedet, og det fungerede bare. Det var virkelig en fornøjelse!

Hvilke fordele har No.1 Retail i forhold til tidligere kassesystemer?

Løsningen fra No. 1 Retail har virkelig sparet os meget tid på administration, og det er blevet væsentligt hurtigere og nemmere at ekspedere vores kunder. Mine medarbejdere synes også, at systemet er nemt at lære og meget brugervenligt.

Integrationen til vores økonomisystem (Economic) fungerer upåklageligt. I vores gamle løsning var økonomi- og kassesystemet samlet, og jeg var derfor bundet til et økonomisystem, der ikke var optimalt. Nu er det opdelt, hvilket giver mig frihed til at vælge præcis det økonomisystem, jeg vil have. Heini anbefalede Economic, og det fungerer som sagt upåklageligt, men hvis jeg en dag vil skifte økonomisystem til et andet, eller for den sags skyld et andet kassesystem, så er jeg ikke låst fast. Jeg kan dog ikke lige se, hvorfor jeg skulle skifte kassesystem.

Hvordan oplever du service og supporten hos No.1 Retail?

Helt i top! Der er altid super god og hurtig support hos No. 1 Retail, selv når jeg ringer uden for normal arbejdstid. En dag havde vi f.eks. en dankort terminal, der var brudt ned, og supporten klarede det lynhurtigt. Supporten hos No. 1 Retail svarer altid på vores henvendelser, og der reageres hurtigt.

Efter vi kom i gang med at anvende kassesystemet, har vi haft behov for at lave nogle småjusteringer, og det er blevet klaret meget hurtigt. Jeg kan kun varmt anbefale Heini og No. 1 Retail.

Om VERNERS BILSYN ApS

VERNERS BILSYN APS syner alle typer kørertøjer der må køre på landevejen, og det har de gjort siden 2007. Du kan læse mere om VERNERS BILSYN på www.vernersbilsyn.dk.