Vi har spurgt Inga Christesen fra Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen og Ballerup Guld og Sølv, hvorfor hun valgte netop No. 1 Retail’s kassesystem.

Hvor længe har du anvendt No.1 Retail kassesystem?

Jeg har brugt No. 1 Retail’s kassesystem i lidt over et år.

Hvorfor valgte du No.1 Retail kassesystem?

Vi kunne ikke udvikle videre på vores gamle system og vi synes tiden var inde til at skifte til et nyt kassesystem. Jeg har kendt Heini i mange år og ved at han leverer en god service. No. 1 Retail kassesystem til guldsmede er desuden anbefalet af Danske Guldsmede & Urmagere og derfor valgte jeg No.1 Retail da det var tid til at skifte kassesystem.

Hvilke fordele har No.1 Retail i forhold til kassesystemer du tidligere har anvendt?

Generelt er kassesystemet godt og stabilt. Det kassesystem jeg tidligere anvendte havde jeg brugt i rigtigt mange år og alt nyt kræver tilvæning. Det gælder naturligvis også No. 1 Retail’s kassesystem og der har også været nogle udfordringer der skulle løses. Men Heini har altid været super god og hurtig til at hjælpe os.

Oplever du at No.1 Retail salgsprocessen lettere og dermed købsoplevelsen bedre for dine kunder?

Det er en klar fordel at jeg kan ordne alt uanset om jeg står i butikken eller sider på kontoret. Det gør arbejdsgangen meget lettere for mig og dermed også købsoplevelsen bedre for kunden.

Jeg har tidligere oplevet at noget skulle gøres ved kassen og andet udelukkende kunne gøres på kontoret. Det gør processen bøvlet både for mig og kunden. Sådan er det ikke med No.1 Retails kassesystem.

Hvilke dele af No.1 Retail’s brancheløsning til guldsmede vil du tillægge størst værdi?

Løsningen med gavekort og tilgodebeviser fungerer rigtig godt og det er vi meget glade for.

Jeg har desuden netop talt med Heini om Leverandørdatabasen der er en del af kassesystemet til guldsmede og det ser jeg meget frem til. Leverandørdatabasen vil spare os for meget administration og de ressourcer kan vi i stedet bruge på salg og service i butikken. Det bliver godt!

Hvordan oplever du service og supporten hos No.1 Retail?

Både hotline og support er virkelig god. Jeg går aldrig forgæves og No.1 Retail lader mig aldrig i stikken hvis vi har problemer. Det alene er én af de væsentligste årsager til, at vi i dag anvender No1. Retail’s kassesystem.