Vi har spurgt Jesper Meyer, ejer af Boutique D’or i Kgs. Lyngby, hvorfor han valgte netop No. 1 Retail’s kassesystem.

Hvor længe har du anvendt No.1 Retail kassesystem?

Jeg har brugt No. 1 Retail’s kassesystem i lidt over 2 år nu.

Hvorfor valgte du No.1 Retail kassesystem?

Jeg kendte Heini fra tidligere og den personlige relation var vigtig. Vi er jo en speciel branche da vi f.eks. har nogle helt særlige krav til vores prismærker og derfor er det en stor fordel at Heini kender branchen så godt. Det gør også kommunikation lettere, for jeg behøver ikke at bruge en masse tid på at forklare branchen. Det har Heini helt styr på.

Hvilke fordele har No.1 Retail i forhold til kassesystemer du tidligere har anvendt?

Jeg er tidligere stødt på løsninger der lover guld og grønne skove, men når det kommer til stykket, så skal man tilkøbe en masse tillægsmoduler for at have en brugbar løsning. Sådan er det ikke med No. 1 Retails brancheløsning til guldsmede, urmagere og smykkebutikker

Jeg synes også at det er en kæmpe fordel, at løsningen kan integreres med stort set alt, så jeg f.eks. frit kan vælge hvilke økonomisystem jeg bruger. Og så er Leverandørdatabasen jo genial!

“Leverandørdatabasen gør hverdagen meget nemmere”

Leverandørdatabasen er en del af No1. Retail’s brancheløsning og den gør virkeligt hverdagen nemmere i butikken. Jeg har ca. 25.000+ varenumre og derfor kunne opdatering af priser og oprettelse af varer virkeligt være en tidsrøver. Men det er det ikke med Leverandørdatabasen. Med meget få klik kan jeg f.eks. opdatere mine prismærker og automatisk få opdateret priserne i min webshop. Det sparer mig for meget administration.

Oplever du at No.1 Retail salgsprocessen lettere og dermed købsoplevelsen bedre for dine kunder?

Én ting der er virkeligt er fantastisk ved No. 1 Retails løsning er, at alt kan gøres fra ét sted. Dvs. uanset om jeg står ved kassen eller sidder på kontoret, så kan jeg med det samme ordne det jeg har brug for. Det er særligt smart når jeg står med en kunde i butikken, for så er tingene gjort med det samme.

Et godt eksempel er kundeklubben hvor hjemmeside og webshop, email- og sms-system og kassesystemet taler sammen. Dvs. så snart kunden er oprettet ét sted, så er data automatisk til rådighed i alle vores systemer. Det minimere fejl og sparer mig for meget tid.

Jeg har før oplevet at noget skulle gøres i backoffice og andet skulle gøres på kassen, og det gør bare hverdagen nemmere, at man kan ordne tingene med det samme, uanset om jeg står ved kassen eller sidder på kontoret.

Hvordan oplever du service og supporten hos No.1 Retail?

Jeg synes virkeligt at Heini giver en super service og support. Heini er meget lydhør for idéer der kan forbedre og udvikle produktet. Det er jo ikke altid at alting nemt kan lade sig gøre, men Heini kæmper i hvert fald bravt for at få tingene til at ske.