Vi har spurgt Haris Sabanagic, ejer af City Guld i Esbjerg, hvorfor han valgte netop No. 1 Retail’s kassesystem.

Hvor længe har du anvendt No.1 Retail kassesystem?

Jeg har været i branchen i over 15 år og har brugt kassesystemet fra No. 1 Retail siden oktober 2022.

Hvorfor valgte du No.1 Retail kassesystem?

Jeg skulle bruge et kassesystem i butikken der samtidigt havde gode muligheder for integration til vores webshop, økonomisystem og lagerstyring. Det hele skulle kunne tale sammen som en omnichannel løsning uden jeg var afhængig af, at skulle vælge bestemte leverandører af f.eks. økonomisystem. Hvis jeg en dag vil skifte økonomisystem, så er jeg ikke tvunget til også at skifte kassesystem og det er vigtigt for mig, frit at kunne vælge de leverandører der er eksperter på deres område.

“Supporten hos No. 1 Retail er fremragende! Det er ikke som andre steder hvor man opretter en online ticket og så ellers kan vente på hjælp.

Jeg ringer til Heini eller supporten og så bliver problemerne som regel løst med det samme.”

Haris Sabanagic, ejer af City Guld i Esbjerg

Faktisk havde jeg valgt et andet kassesystem, men fra det øjeblik jeg havde sagt ja, var der stort set ingen support og onboardingen var ikke-eksisterende. Derfor valgte jeg at droppe den løsning og valgte i stedet No. 1 Retail – her var onboardingen i verdensklasse!

Jeg fik hurtigt en god mavefornemmelse for No. 1 Retail, da det var tydeligt, at de kender min branche særdeles godt.

Hvilke fordele har No.1 Retail i forhold til tidligere kassesystemer?

Mange andre leverandører kan også levere kassesystemer som kan integreres, men jeg kan godt li’ at No. 1 Retails kasseløsning hverken er for stor eller for lille. Kassesystemet kan det der er behov for og ikke alt muligt andet, men samtidigt er det fleksibelt f.eks. i forhold til integrationer. Man drukner ikke i en masse features som man alligevel aldrig bruger.

Jeg kan rigtig godt li’ at løsningen er webbaseret, hvilket gør, at alt kan ordnes alle steder. Jeg kan lægge varer ind hjemme fra sofaen og følge med i hvad der sker i butikken mens jeg er på ferie. Det synes jeg er en kæmpe fordel.

Hvad synes du om brancheløsningen til guldsmede og Leverandørdatabasen?

Brancheløsningen til guldsmede og Leverandørdatabasen var bestemt med til, at valget faldet på No. 1 Retail. Leverandørdatabasen gør at priserne bliver opdateret hurtigt og nemt. Der går ikke lang tid fra, at leverandørene opdaterer deres priser, til vores priser er opdateret i butikken og på cityguld.dk – og det sker vel og mærke uden, at vi skal bruge en masse tid på det.

Hvordan oplever du service og supporten hos No.1 Retail?

Jeg vil faktisk sige, at supporten hos No. 1 Retail er fremragende! Det er ikke som andre steder hvor man opretter en online ticket og så ellers kan vente på hjælp. Jeg ringer til Heini eller supporten og så bliver problemerne som regel løst med det samme.

Som jeg nævnte tidligere, så var onboardingen i verdensklasse. Vi blev båret igennem hele forløbet og blev ikke overladt til os selv på noget tidspunkt. Datakonverteringen fra det gamle system gik også godt, og jeg er virkeligt tilfreds med den service og support No. 1 Retail yder. At skifte kassesystem er ikke noget man bare gør og lige præcis onboardingen, datakonverteringen fra gammelt til nyt og supporten, er noget af det man godt kan være bekymret om når man tager en ny leverandør ind. Her må jeg igen sige, at No. 1 Retail har været fremragende!